Faktualsulsel.com, Bogor- Sampurasun hayu urang sadaya di tataran pasundan tingkatken seni budaya urang buktosken ka drngen yen urang oge tiasa ngabudidayaken seni urang. dangiang pakuan nuju ngadamel film amanat dangiang persi sunda. Cuplikan sa alit. Insa Allah urang gali pontensi sunda.abah Sampurasun hayu urang sadaya di tataran pasundan tingkatken seni budaya urang buktosken ka dengen yen urang oge tiasa ngabudidayaken seni urang.dangiang pakuan nuju ngadamel film amanat dangiang persi sunda. Cuplikan sa alit. Insa Allah urang gali pontensi sunda.abah nyuhunken dukunganana.urang hijiken tekad nu hade lampah nu puguh ucap nu Kahartos, Supados piken contoh balarea,” Abah K.H Hermansyah, MNCH. Papatah Sepuh Sunda ” Ulah nuduh kanu jauh, ulah nyawang kanu anggang, nu caket geura raketan nu dekeut geura deueusan. Moal jauh tina wujud moal anggang tina awak, aya naon jeung aya saha? Tina diri sorangan, cirina satangtung diri. Pek geura panggihan silaturahmi teh jeung diri sorangan, ulah waka nyaksian batur, saksian heula diri sorangan kusorangan weh. ” ( Ki Sunda ).

Saat Kunjungan cahyadi pers di kediamanya Desa cicadas no.1 rt.01/rw.01 kec. Ciampeah. Kab. Bogor Jawa Barat arat. Padepokan dangiang pakuan, 30 Januari 2018.

Sumber: Cahyadi pers